Σολομός

Γενικές πληροφορίες για αυτήν την κατηγορία: 

Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση με τα κρέατα όπου προτιμάμε τα μη λιπαρά και αυτό γιατί τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρια είναι όπως προαναφέραμε πολύ ωφέλιμα.

Τέτοια ψάρια είναι ο τόνος, η σαρδέλα, το σκουμπρί, ο κολιός, ο σολομός, η ρέγκα, ο γαύρος, το χέλι και η πέστροφα.

Κατηγορία προϊόντος: 
Κατεψυγμένα Ψάρια
Ψάρια Ακέφαλα
Κωδικός προϊόντος: 
25