Κοκκινόψαρο
Γενικές πληροφορίες για αυτήν την κατηγορία:
Ποια είναι όμως τα αληθινά φρεσκοκατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά; Είναι αυτά τα οποία μετά την εξαλίευση τους καθαρίζονται και καταψύχονται ατόφια (π.χ. από τον βακαλάο και το κοκκινόψαρο αφαιρούνται το κεφάλι και το περιεχόμενο της κοιλιακής χώρας).
Η κατάψυξή τους γίνεται ταχέως σε περιβάλλον βαθιάς κατάψυξης στους -40°/-50°C, όπου το αλίευμα διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά του έως ότου καταναλωθεί εντός 18 μηνών (πολλές φορές, έως και δύο χρόνια) από την ημερομηνία αλίευσής του.
Κατηγορία προϊόντος:
Κατεψυγμένα Ψάρια
Ψάρια Ακέφαλα
Κωδικός προϊόντος:
17